Lees hier onze disclaimer
disclaimer

Disclaimer

Onze website Marktplaatsduitsland.nl is gratis te bezoeken en te gebruiken. Hoewel wij onze best doen om het aangeboden informatie zo nauwkeurig mogelijk te presenteren met zo min mogelijk fouten. Kunnen wij niet garanderen dat zowel de teksten als verwijzingen op de website 100% foutvrij zijn. Ga hier dan ook mee om met gezond verstand. Onze website is als een wegwijzer naar andere die platformen aanbieden voor het kopen en verkopen van producten en diensten in Duitsland. Wij zijn niet aansprakelijk voor de handel en wandel op die platformen. Mocht u vragen of opmerkingen of een dispuut hebben op zo'n platform dient u zelf contact te leggen met de verantwoordelijke vertegenwoordiger van dat platform (wij zijn dat niet). Volg ook altijd de richtlijnen en voorwaarden van zo'n platform. Bij handel (koop, verkoop) over de grens in het buitenland, zorg dat u goed geinformeert bent en raadpleeg desnoods een deskundige. Bekijk ook de site van de politie en andere autoriteiten:Aansprakelijkheid

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Het gebruik van deze website is gratis en het gebruik is geheel voor eigen risico. Wij aanvaarden geen enkele vorm van aansprakelijkheid door het gebruik van deze website of de aanwezige te downloaden bestanden.

Mocht je een fout of onnauwkeurigheid opmerken neem dan direct met ons op via de pagina contact. Vermeld ons dan wat je bemerkt hebt zodat wij direct een correctie kunnen toepassen of content van deze wesbite kunnen verwijderen.

Wij zijn niet...

Wij niet of zijn niet verbonden met nederlands grootste platform voor online handel Marktplaats.nl. Marktplaats is een nederlands begrip, woord, welke duidt op een plek waar je kunt handelen. Wij willen kwalitatieve informatie delen waar en hoe je online en offline kunt kopen en verkopen in Duitsland. Echter wij hebben geen enkele binding met onze grote nederlandse broer.


@2022 Marktplaatsduitsland.nl - Kijk ook eens over de grens. | Partners | Contact | Disclaimer - Marktplaatsduitsland.nl is GEEN onderdeel van de bekende nederlandse firma.

Wij willen informatie delen over het hoe en wat aangaande offline en online kopen en verkopen in Duitsland. En hopen een positive bijdrage te leveren als gids in uw zoektocht naar de juiste sites, apps op het internet.