€ 140,00
HUDORA Trampoline Ø300 cm

Speelgoed / spellen & hobbie
Geplaatst 2 weken geleden
47 bekeken

€ 140,00
HUDORA Trampoline Ø300 cm

Speelgoed / spellen & hobbie
Geplaatst 2 weken geleden
47 bekeken

Omschrijving

Bij deze tuintrampoline zegt de naam alles. Het innovatieve ontwerp is gewoon fantastisch. Smaakvol en discreet, het creëert de perfecte ambiance voor stijlvol springplezier zonder in te boeten aan functionaliteit. De speciale constructie van het veiligheidshek is dubbel overtuigend. De grote afstand tot de palen verhoogt de veiligheid en dankzij het centraal geplaatste net is de springruimte zeer ruim. De ongevoelige springmat van hoogwaardig weefsel, bevestigd in veren van hoge kwaliteit, garandeert een zeer goede sprongversnelling. De extra brede en dikke randbekleding van zeildoek is scheurvast en met nylon versterkt. De stabiele dubbele poten zorgen te allen tijde voor een veilige stand. De trampoline heeft een maximaal draagvermogen van 100 kg. Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden wegens gebrek aan vaardigheden. Gevaar voor letsel! Attentie! Geschikt voor buitengebruik! Attentie! Slechts één gebruiker. Gevaar voor aanrijding. Alleen geschikt voor privé gebruik. Het net moet om de 3 jaar worden vervangen. Rondom de trampoline is 2 m vrije ruimte nodig. Let op de informatie over het maximale gebruikersgewicht en de montageafmetingen. Bedoeld voor gebruik buitenshuis en voor gebruik in familiekring. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Het is raadzaam om te zorgen voor een vrije ruimte van 2 m rond je trampoline.

Attributen

Conditie (staat): Nieuw
Transactie: Verkoop

Nick kalsen’s profiel

Nick kalsen
Nick kalsen Geregistreerd sinds 2+ weken Laatste keer online 2 weken geleden
Omschrijving verkoper De verkoper heeft geen omschrijving geplaatst.

Contact Nick kalsen (Verkoper)

  HUDORA Trampoline Ø300 cm - 1
  HUDORA Trampoline Ø300 cm
  € 140,00
  To protect against prohibited activities, we may check your message before it is forwarded to the recipient and, if necessary, block it.

  Reacties

  Er is nog geen reactie geplaatst, jij kunt de eerste zijn!
  Reactie toevoegen

  Over de verkoper Details

  Nick kalsen
  Nick kalsen
  1 actieve advertenties
  Particulier
  Geregistreerd sinds 2+ weken
  Laatste keer online 2 weken geleden
  Contact Alle advertenties

  Advertentie locatie

  Kalmoes 20, 5432de, Cuijk, Cuijk, North Brabant, Nederland
  51.73083, 5.87917

  Blijf veilig!

  Weet met wie je handelt, check altijd het profiel van de verkoper. Maak altijd afspraken met de verkoper over de prijs, levering en eventuele garantie. Betaal op een veilige manier! Bewaar altijd een kopie van de advertentie en bijbehorende foto’s. Ook raden we aan om gegevens als het e-mailadres, telefoonnummer en bankrekeningnummer van de verkoper te bewaren.
  HUDORA Trampoline Ø300 cm HUDORA Trampoline Ø300 cm HUDORA Trampoline Ø300 cm
  € 140,00 HUDORA Trampoline Ø300 cm door Nick kalsen