€ 40,00
NEDERLANDSE SCHAPENVACHT LANG HAAR XXL!

Tuis / meubelen & tuin curosia
Geplaatst 2 maanden geleden
95 bekeken

€ 40,00
NEDERLANDSE SCHAPENVACHT LANG HAAR XXL!

Tuis / meubelen & tuin curosia
Geplaatst 2 maanden geleden
95 bekeken

Omschrijving

LANGHARIGE NEDERLANDSE SCHAPENVACHT XXL!

Nederlandse langharige schapenvachten in maat XXL zijn een uniek en uiterst veelzijdig product van Adam Leather. Deze uitzonderlijk zachte en luxe schapenvachten zijn afkomstig van Nederlandse schapen en kenmerken zich door een lange en glanzende vacht. Ze staan ​​bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid en zijn erg populair in de ambachtelijke en interieurindustrie.

Door het XXL-formaat zijn deze schapenvachten ideaal voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu gezellige zithoekjes, stijlvolle vloerbedekking of zelfs unieke wanddecoratie wilt creëren, deze langharige Hollandse schapenvachten zijn te transformeren tot alles wat u maar wenst.

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN GROOTHANDEL!

Of je nu interieurontwerper bent of gewoon waarde hecht aan hoogwaardige natuurproducten, de langharige Hollandse schapenvachten van Adam Leather zijn een musthave.

Attributen

Conditie (staat): Nieuw
Transactie: Verkoop

Adam Leather’s profiel

Adam Leather
Adam Leather Geregistreerd sinds 1+ year Laatste keer online 3 weeks ago
Omschrijving verkoper Wij zijn een leerlooierij gevestigd in Polen. We kopen ruwe schapenvachten, waardoor we tapijten, huis- en tuindecoraties en verschillende soorten accessoires produceren. We kopen rauwe huiden uit heel Polen en landen van de Europese Unie. Sinds 1978 runnen wij ons bedrijf continu. Wij zijn een familiebedrijf dat de traditie van generatie op generatie doorgeeft. Sinds 2005 zijn we naast traditionele technologieën ook begonnen met het introduceren van nieuwe producten op het gebied van het looien van schapenvachten. Jarenlange samenwerking met slachterijen heeft ons en onze klanten de hoogste kwaliteit producten en scherpe prijzen opgeleverd! Berlin, Deutschland

Contact Adam Leather (Verkoper)

  Login of registreer om contact op te nemen met de verkoper.
  To protect against prohibited activities, we may check your message before it is forwarded to the recipient and, if necessary, block it.

  Andere advertenties van deze verkoper

  Reacties

  Er is nog geen reactie geplaatst, jij kunt de eerste zijn!
  Reactie toevoegen

  Over de verkoper Details

  Adam Leather
  Adam Leather
  19 actieve advertenties
  Bedrijf
  Geregistreerd sinds 1+ year
  Laatste keer online 3 weeks ago
  Contact Alle advertenties

  Advertentie locatie

  Po Box 121 Swan Lake Ny, 12783, New York, Basse, Overijssel, Nederland
  52.80417, 6.03194

  Blijf veilig!

  Weet met wie je handelt, check altijd het profiel van de verkoper. Maak altijd afspraken met de verkoper over de prijs, levering en eventuele garantie. Betaal op een veilige manier! Bewaar altijd een kopie van de advertentie en bijbehorende foto’s. Ook raden we aan om gegevens als het e-mailadres, telefoonnummer en bankrekeningnummer van de verkoper te bewaren.
  NEDERLANDSE SCHAPENVACHT LANG HAAR XXL! NEDERLANDSE SCHAPENVACHT LANG HAAR XXL! NEDERLANDSE SCHAPENVACHT LANG HAAR XXL! NEDERLANDSE SCHAPENVACHT LANG HAAR XXL!
  € 40,00 NEDERLANDSE SCHAPENVACHT LANG HAAR XXL! door Adam Leather