100 Advertenties geplaatst!

Een mijlpaal!

Diversen
2. Apr 2023
978 bekeken
100 Advertenties geplaatst!

Een mooie eerste mijlpaal voor marktplaatsduitsland.nl de eerste 100 advertenties zijn geplaatst. Hiermee is ons platform weer een stuk gegroeid sinds het online gaan van de marktplaats. Dat delen wij graag met jullie, onze bezoekers!

Van auto’s en motoren tot puppy’s bij ons vind je alles

Er is niet echt een populaire niche te ontdekken op onze marktplaats. We zien veel verschillende advertenties met verschillende onderwerpen. Zo staan er oldtimers en vakantiehuizen te koop (of te huur) op de marktplaats. Dit geeft ook aan dat ons publiek heel divers is en zoekt naar van alles en nog wat. Zoek je zelf nog iets in de grens regio? Dan kunnen wij je wellicht helpen. Onze adverteerders hebben veel spullen aangeboden de afgelopen periode. Het resultaat is dat de teller van het aantal advertenties inmiddels al boven de 100 stuks zit.

Wij blijven kritisch, niet alles wordt geplaatst

Helaas moeten we elke advertentie kritisch bekijken en de afgelopen periode hebben we dan ook niet alles online gezet. Er zijn soms toch wat producten die wij liever niet zien op onze marktplaats. Wij plaatsen dan dus ook niet alles zondermeer online. Wij blijven kritisch en willen voor iedereen de juiste kwaliteit kunnen bieden. Dat betekent dus dat wij soms advertenties afwijzen. Gelukkig valt het mee. Wij hoeven niet vaak advertenties te weigeren. Jullie mogen van ons een kritische blik verwachten, zodat je eenvoudig leuke spullen bij ons kunt vinden.

Op naar de volgende mijlpaal!

We stoppen natuurlijk niet bij het delen van deze 100e mijlpaal. Wij willen graag door groeien. Het aantal advertenties zal dus nog wel verder door stijgen. Dat moedigen wij ook aan en de advertenties kunnen gratis geplaatst blijven worden. Hiermee willen wij laagdrempelig iedereen in de grens regio de kans bieden om advertenties te plaatsen. Eenvoudig en snel, zodat je ook sneller kunt verkopen. Dat is en blijft ons doel, het ondersteunen van de handel in de grens regio. Help je ons mee onze nieuwe mijlpaal van 250 advertenties te bereiken? Wij willen in ieder geval iedereen bedanken die er voor gezorgd heeft dat wij onze eerste mijlpaal hebben kunnen bereiken. Dank jullie wel, wij zijn er voor jullie en door jullie. 

Reacties

Op dit bericht zijn nog geen reacties geschreven, jij kan de eerste zijn

Schrijf nieuwe reactie

Je moet ingelogd zijn om te reageren. Log in
Categorieën
Shoppen
Shoppen in Duitsland
Marktplaats
Artikelen die jou verder helpen met maken en plaatsen van advertenties
Auto
Deze categorie rangschikt alles wat met auto's te maken heeft. Occasion kopen in Duitsland of gewoon een auto importeren.
Diversen
Blog categorie over diverse onderwerpen
Recente reacties
Dat producten in Nederland een Nederlands etiket moet hebben...
Waarom zijn veel producten goe...