Nieuw! PickThisUp

Helpt jou om je spullen te laten transporteren.

Marktplaats
23. Mar 2024
894 bekeken
Nieuw! PickThisUp

Samenwerking met PickThisUp

We zijn blij aan te kondigen dat sinds vandaag je ook via onze website terecht kunt bij deze bezorgdienst. Er zijn voordelen voor de koper of verkoper door gebruik te maken van PickThisUp.

  • Vergelijken transport of koeriersdienst (bereken de prijs)
  • Offerte opvragen transport of koeriersdienst

 

 

Bereken de prijs

Zo kun je goed beslissen of jezelf gaat rijden of dat je een professional inschakelt voor het vervoeren van je (tweedehands) spullen. Dus waar wacht je op? Gun jezelf het inzicht of je het de moeite waard vindt om zelf te rijden of iemand daarvoor inhuren. O ja, ook in Duitsland beschikbaar!

 

CO2 besparen

Je leest het goed, je kunt werken aan een duurzamere aarde als je zelf nadenkt over het vervoeren van je net gekochte goederen op bijvoorbeeld ons platform. Waarom zou je zelf honderden kilometers rijden en brandstof en uitstoot verbruiken? Zo dachten de oprichters van PickThisUp ook toen zij met hun koeriersservice starten in 2015. En met een uitdagende ambitie om 100 miljoen kg aan CO2 te besparen is het tijd om eens wat aandacht te geven aan deze groene onderneming.

 

Zoveel lege busjes, dat moet handiger kunnen!

Er rijden dagelijks vele lege busjes en kleine vrachtwagens op de Nederlandse wegen. Zonde, want ze zouden ook spullen kunnen vervoeren die zij op de terugweg kunnen oppikken. Hoe fijn zou het zijn dat leeg transport steeds meer tot het verleden gaat behoren. Efficiënt vervoer van consumenten producten, dat zou handiger moeten kunnen. Zo dachten ook de bedenkers van PickThisUp. Door vraag en aanbod aan elkaar te verbinden hoeven consumenten en MKB-ers niet meer zelf met spullen te sjouwen en te vervoeren in een net te kleine auto. Zal je altijd zien, heb je een mooie deal gemaakt op een kast in Groningen, past deze op 5 centimeter na toch net niet in je auto. Dan maar met touwen in de weer en voor je het weet rijd je met een klepperende achterklep terug naar huis. Om vervolgens te constateren dat de klep toch wel enige en vooral zichtbare schade aan de kast heeft aangebracht gedurende de rit. Had je maar iemand gekend met een wat grotere auto of een busje. En daar komt de dienst van PickThisUp om de hoek kijken. Hier kun je namelijk zelf bekijken welke koerier of welke transporteur je in zou kunnen zetten. Het mooie is dat je via het platform eenvoudig een prijsopgaaf uitzet en koeriers hierop kunnen reageren. Zo kun je vaak een hele scherpe prijs krijgen op een rit die toch al gemaakt moest worden. En belangrijk, je helpt er dus ook de natuur mee door leeg transport te voorkomen.

PickThisUp CO2

Afbeedling 1 de diverse besparingen van PickThisUp, bron: https://www.pickthisup.nl

 

Ook in de grensregio is groen vervoer zo geregeld

Woon je in de grensregio van Nederland en Duitsland? Dan kan het ook flink lonen om eens een offerte voor vervoer aan te vragen. Er rijden dagelijks vele transporten van en naar Duitsland en van en naar Nederland. Er zo zijn er dus altijd busjes of vrachtwagens die leeg terug rijden naar een plek waar jij graag geleverd zou willen hebben. Dus heb je een mooie deal gemaakt op marktplaats? Dan kun je eenvoudig de spullen, onbeschadigd, bij je thuis laten bezorgen. Wil je weten hoe de diensten van PickThisUp precies werken? Bekijk dan onderstaande video voor een idee hoe jij ontzorgt kan worden op het gebied van het vervoeren van spullen. Zo wordt het handelen in de grensregio nog een stukje meer aantrekkelijk en voor iedereen bereikbaar. Zelfs als je zelf geen vervoer hebt, kun je spullen bij je thuis laten leveren.

 

Wist je dat je zelfs aan kunt geven dat de gereden kilometers gecompenseerd moeten worden? Zo rijd je dus jouw pakketje van A naar B zonder enige vorm van CO2 uitstoot. Hiervoor is PickThisUp een samenwerking aangegaan met Trees for All. Zij plaatsen wereldwijd nieuwe bomen om de opname van CO2 te bevorderen en de wereld dus weer een beetje leefbaarder te houden.

Reacties

Op dit bericht zijn nog geen reacties geschreven, jij kan de eerste zijn

Schrijf nieuwe reactie

Je moet ingelogd zijn om te reageren. Log in
Categorieën
Shoppen
Shoppen in Duitsland
Marktplaats
Artikelen die jou verder helpen met maken en plaatsen van advertenties
Auto
Deze categorie rangschikt alles wat met auto's te maken heeft. Occasion kopen in Duitsland of gewoon een auto importeren.
Diversen
Blog categorie over diverse onderwerpen
Recente reacties
Dat producten in Nederland een Nederlands etiket moet hebben...
Waarom zijn veel producten goe...