Eerste Blog artikel

Diversen
11. Jan 2023
344 bekeken
Eerste Blog artikel

Vandaag schrijven wij onze eerste Blog artikel. Voortaan publiceren wij hier leuke blog berichten over de volgende onderwerpen; zoeken, kopen, verkopen in Nederland en of Duitsland. Maar natuurlijk over veel meer.

Dus als op onze website bent en je hebt wat tijd over, dan loont het zicht om af en tie hier te kijken. Want wij willen ook handige tips vermelden. Daarbij kun je aan allerlei handige dingen denken.

Zoals koop ervaringen, of verkoop ervaringen, hoe pak je dit handig en veilig aan. Of misschien wel een stukje over import auto's uit Duitsland. Die laatste blijft altijd leuk vanwege het enorme verschil in aanbod en, hoe kan het ook onders, de prijsverschillen.

 

BTW verschil Nederland en Duitsland

Wist je trouwens dat het al begint met de BTW? Deze vorm van belasting, in het Duits umsatzsteuer genoemd, ja die is lager bij onze buren. Dat prikkelt de fantasie! In Duitsland is deze momenteek 19% dus tel uit je winst. In Nederland is deze 21%. Je kun er hier meer over lezen.

Import auto

Oei, hoeveel belasting heeft de Nederlandse overheid hier al gemist? Velen zijn je al voorgegaan. Ben jij op zoek naar een leuke en goede auto? Dan kun je behoorlijk besparen op de aanschaf. Dit doe je niet zomaar, er is namelijk wel kennis nodig. Dus hoe doe je dat goed en slim. Er bestaan inmiddels al een paar goeie importbedrijven die tegen betaling jou verder kunnen helpen. 

Ook deze zijn van harte uitgenodgd om hun aanbod op onze website te plaatsen.

Vuurwerk uit Duitsland

Een explosief onderwerp. En altijd in december stromen de Nederlanders over de A12 richting Emmerich, Elten met maar een doel. Inderdaad voordelig vuurwerk kopen. Maar ook daar gelden weer regels!

Je snapt het al, er is veel, heel veel waar we over kunnen gaan schrijven en dit hier samen met jou delen. Zodat jij goed geinformeerd bent.

Reacties

Op dit bericht zijn nog geen reacties geschreven, jij kan de eerste zijn

Schrijf nieuwe reactie

Je moet ingelogd zijn om te reageren. Log in
Categorieën
Auto
Deze categorie rangschikt alles wat met auto's te maken heeft. Occasion kopen in Duitsland of gewoon een auto importeren.
Diversen
Blog categorie over diverse onderwerpen
Recente reacties
Dat producten in Nederland een Nederlands etiket moet hebben...
Waarom zijn veel producten goe...